• 09:00 - 19:00

ФИКС
ВРЕМЕ ЗА ПАРИ!


ФИКС
ВРЕМЕ ЗА ПАРИ!


ФИКС
ВРЕМЕ ЗА ПАРИ!


За да го бираш точниот износ,
кликни во лизгачот(Slider)
 • fixcredit

 • fixcredit

Нова точка
за пари

Нова точка
за пари

Нова точка
за пари

Брз кредит во 3 чекори

Fixcredit - ФИКС ВРЕМЕ ЗА ПАРИ!

 • 01

  Изберете производ

  Погледнете ги видовите на брзи кредити на FixCredit и изберете го вистинскиот за Вас.


 • 02

  Аплицирајте

  Посетете ја нашата филијала и пополнете го формуларот за брз кредит или аплицирајте преку Интернет, за само неколку минути, овде

 • 03

  Исплата на Вашите средства

  Износот на вашиот кредит може да го добиете во готово во нашите филијала или со банкарски трансфер на Вашата трансакциска сметка

0% за трошоци

ФИКС ВРЕМЕ ЗА ПАРИ!

 • Fix Credit

  Кредит

 • Fix Credit

  Депозит

Awesome Image

Зошто да не одбереш нас?

Фикс Кредит ДООЕЛ Македонија e најновата компаниjа во Македонија во областа на финанси. Cовремена компанија, искусен тим со високи професионални стандарди, која нуди лесни и брзи решенија за микрокредитирање на физички лица.

 • Брзи кредити во висина од 5.000 до 150.000 денари

 • Само со лична карта

 • Вашите средства во готово или на вашата банкарска сметка во рок од 15 минути

Foreign Exchange Rates

Denouncing pleasure & praising pain was born.

 • Money Send & Receive

 • Load & Redeem Forex Card

Awesome Image

usd

 • Send

  :

  62.82

 • Receive

  :

  52.46

Awesome Image

sek

 • Send

  :

  8.20

 • Receive

  :

  7.25

Awesome Image

gbp

 • Send

  :

  101.88

 • Receive

  :

  96.55

Awesome Image

jpy

 • Send

  :

  62.82

 • Receive

  :

  58.46

Awesome Image

aud

 • Send

  :

  57.52

 • Receive

  :

  54.21

Awesome Image

cad

 • Send

  :

  63.41

 • Receive

  :

  59.75

Awesome Image

jpy

 • Send

  :

  62.86

 • Receive

  :

  58.46

Awesome Image

AUD

 • Send

  :

  57.52

 • Receive

  :

  54.21

Awesome Image

CAD

 • Send

  :

  63.41

 • Receive

  :

  59.75

Awesome Image

USD

 • Send

  :

  79.89

 • Receive

  :

  76.54

Awesome Image

SEK

 • Send

  :

  8.20

 • Receive

  :

  7.25

Awesome Image

GBP

 • Send

  :

  101.88

 • Receive

  :

  96.55

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.