• 09:00 - 19:00

Удобната, достапна и потполно бесплатна апликација Ви овозможува брзо и лесно да го добиете посакуваниот кредит низ следниве чекори:

  • Пополнете го формуларот за апликација правилно
  • Изберете го износот што го сакате и утврдете го периодот на отплата на бараниот (брз) кредит
  • Доколку вашиот кредит е одобрен парите ќе ги добиете на Вашата трансакциска сметка.