• 09:00 - 19:00

ЗА НАС

Фикс Кредит ДООЕЛ е Македонска небанкарска финансиска институција, регистрирана од Министерство за финансии на република Северна Македонија под број 13-8744/4.

Фикс Кредит ДООЕЛ Македонија e најновата компаниjа во Македонија во областа на финанси. Cовремена компанија, искусен тим со високи професионални стандарди, која нуди лесни и брзи решенија за микрокредитирање на физички лица.

Awesome Image

Нашата Мисија

Awesome Image

Нашиот тим

НАШИТЕ ПРЕДНОСТИ

 • 01

  Ние нудиме брзи кредити во висина од 5.000 до 150.000 денари

 • 02

  Само со лична карта

 • 03

  Ги добивате вашите средства во готово или на вашата банкарска сметка во рок од 15 минути

 • Awesome Image

  Кредит до плата

  плата
 • Awesome Image

  Кредит на месечни рати

  рати

ПРОИЗВОДИ

Cовремена компанија, искусен тим со високи професионални стандарди, која нуди лесни и брзи решенија за микрокредитирање на физички лица.

Наш слоган е ФИКС Време за Пари!

Few Interesting Numbers

Numbers that speak about banking service.

Our Network

86 Branches around the country

Customers

More than 1.5 illion customers

Employee

1.6k professional employees

Loans Disbursed

45.6 Cr loans for 258 customers

Better Value
Banking Experience

Business it will frequently occur that pleasures have to be repudiated and annoyances accepted. The wise man therefore always holds these matters to this principle of selection.

Download

Report for the Year 2021

Awesome Image

Awards & Major Achievements

Outstanding performance and achievements.

Awesome Image

Bank of the Year
Europe

 • Year: 2020-2021
 • Award by: Los Vegas Business Time
Awesome Image

Best Private Bank
Award

 • Year: 2017-2018
 • Award by: Los Vegas Business Time
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Bank of the Year
Europe

 • Year: 2018-2019
 • Award by: Los Vegas Business Time
Awesome Image

Best Commercial
Bank Award

 • Year: 2014-2015
 • Award by: Los Vegas Business Time