• 09:00 - 19:00

Добијте поддршка за
какви било прашања или поплаки

Посветени да ви помогнат да ги исполните сите ваши финанциски потреби.

  *Матичниот број треба да има 13 броеви
  • Скопје
  • Тетово
  • Велес
  • Куманово

  Филијала
  Скопје

  Филијала Тетово

  • Адреса

   Ул. Јане Сандански, бр. 80, Лок. 4

  • Телефтон & емаил

   11222

   info@fixcredit.mk

  Филијала Велес

  Филијала Куманово

  Customer Care Numbers

  • Personal Banking

  • Corporate Banking

  Personal Service Contact Details

  General Query/Complaint

  Credit Card

  To submit your complaint, Click here

  Corporate Service Contact Details

  General Query/Complaint

  Credit Card

  To submit your complaint, Click here